LotusEffect

LotusEffect

Share

12/02/2022

שמן אתרי עץ התה
melaleuca alternifolia
מקור הצמח: אוסטרליה.
השמן האתרי מופק מהעלים.

שמן מאוד עוצמתי בעל תכונות אנטי בקטריאליות ואנטי-פונגליות בזכות מולקולה מיוחדת שנמצאת בו - Terpinen-4-ol.
המולקולה פוגעת בחדירות הממברנה של החיידקים, גורמת לנזק בלתי הפיך ובסופו של דבר להשמדתם.
בזכות אותה מולקולה, שמן עץ התה נחשב למחטא היעיל ביותר ומחקרים חדשים יותר אף מראים כי ניתן יהיה להשתמש בשמן כחלופה לאנטיביוטיקה.

בארומתרפיה משתמשים בשמן לחיזוק המערכת החיסונית, טיפול בהצטננויות, שפעת ודלקות.

כיצד השמן מסייע לעור? בזכות התכונות האנטי-בקטריאליות והאנטי-פונגליות שלו, השמן מעולה לטיפול בזיהומים על פני העור (במיוחד אקנה, הרפס, פטריות, נגעים, חתכים ופצעים*)

*לא בשימוש ישיר על העור רק כחלק מתערובת.

https://sfamjournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1046/j.1365-2672.2000.00943.x

https://www.hindawi.com/journals/bmri/2018/2396109/

15/01/2022

שמן אתרי הדס
myrtus communis
יוחס לאהבה ולקדושה.
מקושר לעוצמה נשית.

עלי ההדס בעלי ריח חזק ונעים ולכן משתמשים בו בתעשיית הקוסמטיקה לבשמים.

ההדס ידוע כאנטיספטי - בעל יכולת חיטוי.
ברפואה המסורתית משתמשים בעלים ובפרחים לטיפול בכאבי בטן, עצירות, טפילים במערכת העיכול, חוסר תיאבון, שיעול, היפוגליקמיה חתכים בעור ועוד.

שמן ההדס מטפל במרבית תחלואות העור מאחר והוא מכיל חומרים אנטי דלקתיים ואנטי בקטריאליים: פסוריאזיס, דרמטיטיס, אקנה, סבוריאה וקשקשים.
הוא גם מחזק את שורש השערה ועוזר למניעת נשירת שיער.

מחקרים רבים הוכיחו את יעילותו של ההדס כאנטי-בקטריאלי ואת יעילותו כנוגד חמצון.

קישור למאמר: https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0944501313001766?token=B24A2AA04D85F638D322C7F6F7AB052CFC6BDDCA6D34AE5CCB556DAAA1472F2A8E133C12DF179559C4BBEC5C1CDA7AE8&originRegion=eu-west-1&originCreation=20220115131205

Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Tel Aviv?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Website

Address


Tel Aviv