Mastermind English Academy

Mastermind English Academy

Share

Photos from Mastermind English Academy's post 09/02/2024
Photos from Mastermind English Academy's post 18/04/2023

Hsc IcT 4th chapter

03/04/2023

Topic :Conditional sentence *Important topic both for Hsc completing sentence & admission

If we had a boat,we -----the river.
Ans:A)would cross B)will be crossing
C)will cross
D)cross
Ans:A
2.If he had invited me,I-------.
A)I would go b)I might go. C)I would have gone d) i has gone.
Ans:C
3.If i -----you,I would travel around the world.
A)am B)was C)were d)have been
Ans:C
4.If the price is low,the demand-----
A)will increase B)will be increased C)would be increased D)is increased
Ans:A
5.Had I seen him there-
A)I would talk to him
B)I would have talked to him
C)I would talked to him
D)I would have talk to him
Ans:B
6.perpetual (চিরস্থায়ী) synonym
Ans:eternal
7.pragmatic ( বাস্তবধর্মী)synonym
Ans:practical
8.placid (শান্ত)synonym
Ans:serene
9.Astute (বিচক্ষন)antonym
ans:imprudent
10.Abhor (ঘৃণা করা) Antonym
Ans:Adore

7.pr

Want your school to be the top-listed School/college in Tangail?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Category

Telephone

Website

Address

Tangail
ABOHAWAOFFICEROAD,TANGAILSADAR,TANGAIL.DHAKABANGLADESH.

Opening Hours

Friday 09:00 - 17:00
Saturday 09:00 - 17:00